Nu har alla hanar flyttat till sina hem đŸ’™

Nallebackens Smaragd, Safir och Silver

Valparna har i veckan blivit 9 veckar, besökt veterinÀren och hanarna har flyttat till sina hem. De kÀnns sÄ bra nÀr man hittar bra hem till sina bebisar. TvÄ blir kvar i VÀsterbotten och en flyttade till Norrbotten. De Àr kul, för jag kommer att fÄ trÀffa dom i framtiden.

IkvĂ€ll Ă€r de lite tomt och stilla hĂ€r hemma. Tror att Skimra saknar Silver, som flytta sist, idag. Dom har varit som Helan och Halvan, alltid tillsammans, alltid retandes med varandra och alltid pĂ„ nya upptĂ„g. Jo Skimra Ă€r Helan och lilla busfröet Silver Ă€r Halvan, han har inte ens tid att stĂ„ still och Ă€ta 😉

Nallebackens Silver och Skimra

Publicerad av VĂ€lkommen till Nallebackens Kennel

Liten uppfödning av LÄnghÄrig tax (standard) i hemmet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: